Betaalmethodes

Bij Proxeuse heeft u een brede keuze aan geaccepteerde betaalmethodes. We bieden de meest gebruikte betaalmethodes per land aan, hieronder vallen onder andere iDEAL, PayPal, MultiBanco, Bancontact, EPS, P24, SOFORT, en GiroPay. Natuurlijk accepteren wij ook credit cards van MasterCard en VISA.
Alle betalingen worden door PSP's (Payment Service Providers) verricht, er worden dus geen betaalinformatie op onze servers opgeslagen.

Facturen & herinneringen

Proxeuse zorgt er altijd voor dat u op de hoogte bent van de laatste factuur. We verzenden tijdig een bericht dat de dienst binnenkort verloopt, je krijgt dan de optie om de nieuw aangemaakte factuur direct te betalen met een betaalmethode naar keuze.
Nadat de factuur is verlopen heeft u nog 14 dagen om deze alsnog te betalen. Als de factuur niet wordt betaald worden de diensten opgeheven en geannuleerd. Dit geldt ook voor domeinnamen.

Offertes

Alle offertes die door Proxeuse worden gemaakt zijn altijd vrijblijvend en geldig voor 14 dagen tenzij anders aangegeven. Wij vinden het belangrijk dat u de tijd heeft om over ons voorstel na te denken en u kunt de geldigheid altijd verlengen. Als u akkoord bent gegaan met de offerte zorgen wij eerst dat de juiste service klaar is en daarna zetten wij de offerte om in een factuur. Die dient u dan binnen 14 dagen na de omzetdatum te betalen.

iDEAL
PayPal
SEPA Transfer
Mastercard
Visa