Wij zijn een bedrijf met speciale ambities.

Proxeuse is een hostingbedrijf dat niet adverteerd met de zo laagst mogelijke prijzen. We zijn een bedrijf dat voor jouw hosting nét iets verder gaat dan normale service, we bieden een uitgebreide klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Geen extra kosten, geen lange wachttijden en vaak reactie binnen 3 uur.

Altijd online is ook een vereiste van een goede hostingprovider, nietwaar? Geen gezeur met SLA's en uptime garanties, gewoon altijd in de lucht en als er onderhoud aan de servers nodig is krijg je hierover op tijd bericht. Zelfs met de mogelijkheid om je website speciaal voor die paar uurtjes ergens anders tóch te laten werken.

Ook over de facturatie van ons hoef je je geen zorgen te maken. We sturen je twee weken voor het verlopen van je dienst een mailtje met het bericht dat er een factuur is aangemaakt voor de desbetreffende diensten. Als we daarop geen reactie krijgen sturen we je een bericht via WhatsApp, SMS en eventueel bellen we je. Het betalen is eenvoudig via het klantenportaal en is mogelijk via iDEAL, PayPal, Credit Card en nog veel meer.

Onze datacenters zijn aangesloten op de grootste internetknooppunten van Europa en die zijn dan op hun beurt weer aangesloten op alle internationale knooppunten. Daardoor heb je een zo laag mogelijke laadtijd over de hele wereld en zullen je klanten genieten van een super snelle website.

Klimaatneutraal hosten, standaard. Jazeker, ook Proxeuse is een klimaatneutraal bedrijf. Al onze datacenters zijn aangesloten op windmolens en zonneparken. Geen vervuilende kolencentrales of gascentrales. Alleen in het geval van een stroomstoring zullen de datacenters overschakelen op noodstroom van dieselgeneratoren.

Alle servers zijn uitgerust met hardware van erkende bedrijven als Samsung, Kingston en Intel. Betrouwbaar en goed. Alle software zijn professioneel ontwikkeld door partijen als Plesk, WHMCS, cPanel, NextCloud en meer. OpenSource of niet, altijd up-to date met automatische updates op al onze servers.

Ontevreden over onze diensten. Bijna onmogelijk maar ook Proxeuse biedt een geld terug garantie. Als je ons binnen 14 dagen laat weten dat je niet erg tevreden bent met de diensten die we leveren krijg je van ons je geld terug. Geen gedoe, alleen een vraag: "Waarom?".

30

Ontwikkelde websites

9.6

Gemiddelde beoordeling

7+

Verschillende producten

“We zijn op de hoogte van de markt en zitten iets boven de prijzen van budgetpartijen. Maar we bieden dan ook wat anders. Onze service en bereikbaarheid is beter. Altijd is niet genoeg.”
iDEAL
PayPal
SEPA Transfer
Mastercard
Visa