Jouw bestanden,
jouw privacy.

De Storage Cloud van Proxeuse is een privacyvriendelijke oplossing voor uw bestanden, uw bestanden worden op geen enkele wijze geanalyseerd en alle bestanden worden versleuteld opgeslagen en verstuurd. In de ProxCloud staan al je bestanden, contacten, wachtwoorden, mails en agendaitems veilig voor iedereen. Alle data worden opgeslagen op servers in Duitsland een land met een van de strengste privacywetten ter wereld.

Jouw bestanden,
jouw toegang.

Met ProxCloud van Proxeuse heb je overal ter wereld toegang tot al je bestanden, contacten, wachtwoorden, agendaitems, mails en meer. We hebben een mobiele app voor zowel Android, IOS en Windows Phone (beta), desktopversie voor Windows 7, 8 en 10, een versie voor MacOs en een client voor de Linux systemen. Natuurlijk ook via je browser, je hebt dus nooit meer géén toegang tot je data.

Jouw bestanden,
jouw server.

De ProxCloud werkt niet op één centrale server, iedere klant krijgt zijn eigen VPS die door ons onderhouden wordt. Op die server installeren en updaten wij de NextCloud instantie die als OpenSource programma beschibaar is. Je krijgt volledige toegang tot de NextCloud instantie en de instellingen die daar bij horen, maar je hoeft je geen zorgen te maken over downtime of out-of-date software.

Geïnteresseerd?

Vertel ons wat over je project en/of waar je de cloud voor gaat gebruiken. Hoeveel opslag denk je nodig te hebben en wil je de data dubbel uitvoeren op twee verschillende servers? We helpen je graag met het adviseren van een passend pakket. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend advies.
iDEAL
PayPal
SEPA Transfer
Mastercard
Visa